Skip to content
Politică

„Procurorii au instaurat un regim de teroare”, susține un primar PSD

Înainte de a fi deschise lucrările Consiliului Național al PSD au avut loc mai multe ateliere de lucru.

În cadrul atelierului de lucru „Dezvoltare regională și reformă administrativă”, unde Liviu Dragnea le-a prezentat delegaţilor Proiectul de dezvoltare regională şi reformă administrativă un primar de comună s-a ridicat nervos şi a luat cuvântul: „De ce un procuror să aibă salariu 80 de milioane, iar un primar 3 lei. Nimeni nu mai semnează nimic în teritoriu, de frică. Adminsitraţia locală este călcată în picioare. Cineva nu vrea să ne lase să ne dezvoltăm. Procurorii au instaurat un regim de teroare. Vă rog să mă scuzaţi dacă am ridicat puţin tonul, dar nu mai pot”, a spus delegatul PSD, potrivit adevărul.ro.

În acest context, președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat că știe că „oamenii nu mai au dorința de a lucra”, în contextul în care „nu poți să îi ceri unui om care are salariu de 7 milioane de lei vechi să-și asume ceva”.

„Ştiu că oamenii nu mai au dorinţa de a lucra. Nu poţi să-i ceri unui om care are 7 milioane de lei vechi să-şi asume ceva. O să vorbesc cu doamna Plumb să rezolvăm această problemă”, a spus Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *