Skip to content
Sport

Procurorii italieni au pus sechestru pe averea lui Mutu

Banii lui Adrian Mutu au fost puși sub sechestru de către procurorii italieni, informează antena 3.ro.

Adrian Mutu figurează pe lista conducătorilor şi jucătorilor de club din Italia pe ale căror conturi a fost pus sechestru, în urma declanşării investigaţiei „Offside”.

Gazzetta dello Sport informează că atacantul român, al cărui transfer la Fiorentina este anchetat de procurorii din Napoli, are pus sub sechestru asigurător o sumă de 211.000 de euro. Lista persoanelor cu cele mai semnficative conturi blocate arată astfel:

Hernan Crespo (antrenor la Modena, fost jucător la Parma şi Inter) – două milioane de euro, Alessandro Moggi (fostul impresar al lui Adrian Mutu) – un milion de euro, Diego Milito (fost atacant la Inter Milano) – 720.000 de euro, Antonio Nocerino (AC Milan) – 422.000 de euro, Ezequiel Lavezzi (PSG) – 400.000 de euro, German Denis (Atalanta) – 321.000 de euro, Adrian Mutu (ex-Fiorentina şi Inter) – 211.000 euro, Adrian Galliani (preşedinte Milan) – 240.000 euro.

Cazul numit „Offside” a început la Napoli în 2012, unde patru procurori au detectat o reţea în care sunt angrenate 35 de cluburi din Serie A şi B, precum şi peste 100 de persoane. Mecanismul fraudulos priva Statul italian de încasarea taxelor provenite din tranzacţiile comerciale privind transferurile de jucători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *