Skip to content
Politică

Procurorul general, despre cazul morții patronului Hexi Pharma: Indiciile sunt că victima este Dan Condrea

Procurorul general Augustin Lazăr a vorbit, luni dimineața, despre accidentul petrecut duminică seară, în urma căruia patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, și-ar fi pierdut viața.

Întrebat cât de repede va fi găsită cauza accidentului, procurorul general a declarat: „Depinde de situatie, spre exemplu daca a intervenit noaptea cercetarea a fost reluata de dimineata, iar la fata locului a venit Institutul National de Criminalistica”.

Totodată, întrebat dacă există o certitudine 100% că victima accidentului este Dan Condrea, Augustin Lazăr a explicat: „E vorba de o cercetare in curs si n-ar fi bine sa comentam acest aspect desi indiciile sunt foarte puternice in acest sens. E vorba de autoturismul acestei firme, de documente, insa persoana e in procedura de identificare”.

„Exista o metodologie de cercetare iar politistii care s-au deplasat la fata locului au efectuat cercetarea pas cu pas si intrucat a intervenit seara, a fost reluata de dimineata cu resurse superioare. Nu e o problema excesiv de complicata sa cercetezi un accident de circulatie. De regula, in cazul unui accident de circulatie cu moartea persoanei care e in cauza se face cercetare pentru ucidere din culpa. Dosarul va fi preluat de Parchetul Inaltei Curti. 

Cu referire la procedeele tehnice de supraveghere se stie ca ele nu sunt publice si faptul ca un anume procedeu tehnic a fost pus in aplicare e facut public atunci cand apreciaza procurorul de caz”, a declarat procurorul general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *