Skip to content
Politică

Procurorul general interimar, noi informații privind dosarul din Colectiv

Procurorul general interimar Bogdan Licu a anunțat, marți, că Institutul Național de Expertize Criminalistice va transmite, până la sfârșitul acestei luni, rezultatele expertizei efectuate în dosarul „Colectiv”.

„Așteptăm expertiza, la sfârșitul lunii februarie trebuie să ne vină expertiza de la Institutul Național de Expertize Criminalistice, chiar azi am vorbit”, a declarat Licu, potrivit realitatea.net.

Întrebat dacă se va dispune o extindere a urmăririi penale în acest dosar, procurorul general interimar a precizat că o decizie se va lua în funcție de rezultatele expertizelor.

„Nu știu, vom vedea, mai sunt de venit câteva rapoarte de expertiză medico-legală și raportul de expertiză de care spuneam mai devreme”, a explicat Bogdan Licu.

Ancheta în acest caz este efectuată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care a pus sub acuzare șase persoane. Este vorba de cei trei patroni ai clubului Colectiv — Alin George Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu, precum și de reprezentanții firmei de artificii — Daniela Niță (administrator), Cristian Niță (director) și Viorel Zaharia (pirotehnist).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *