Skip to content
Politică

Procurorul Moraru aruncă bomba: Dosarul Alro Slatina a fost clasat

sursazilei.ro

Procurorul Mihaiela Iorga-Moraru continuă seria dezvăluirilor din interiorul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), vorbind despre dosarul privatizării Alro Slatina.

Mai precis, Moraru afirmă că, după revocarea sa din cadrul DNA, dosarul privind privatizarea Alro Slatina a fost clasat de către procurorii DNA. Mai mult decât atât, pentru că exista suspiciunea că ”investiţiile la cele două societăţi erau făcute cu banii de la Alro”, Mihaiela Iorga-Moraru a cerut o expertiză, considerând că aceasta este necesară, informează B1.ro.

„În momentul plecării mele era nevoie de o expertiză. Nu aş putea să vă spun ce avea în vedere procurorul de caz, nu se putea vorbi de prescripţie. Am cerut expertiză în acest dosar. Exista o suspiciune cu privire că investiţiile la cele două societăţi erau făcute cu banii de la Alro. Nu înţeleg de ce dosar a fost clasat, a fost clasat după ce eu am fost revocată. Din punctul meu de vedere, nu ar fi trebuit clasat, a fost greu să găseşti experţi, nu voia nimeni să-şi asume o asemenea expertiză. Eu nu pot să spun dacă s-ar fi ajuns la o trimitere în judecată, dar din punctul meu de vedere expertiza trebuia făcută”, a declarat Mihaela Iorga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *