Skip to content
Politică

Procurorul Portocală, audiat la ICCJ. Legătura cu Sebastian Ghiță

a1.ro
" "

Procurorul Mircea Negulescu a fost marți audiat sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, într-un dosar care îl privește pe fostul deputat Sebastian Ghiță.

Mircea Negulescu suspendat în funcție în prezent, a ales să nu facă niciun comentariu odată ajuns la sediul ICCJ.

" "
" "

Sebastian Ghiță, în dosarul căruia procurorul Portocală este audiat, este judecat pentru dare de mită, folosire de informații ce nu sunt destinate publicității, dar și alte fapte printre care șantaj, cumpărare de influență, etc, potrivit mediafax.ro

În același dosar, sunt judecați și Aurelian Mihăilă, procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti la data comiterii faptelor, Liviu Tudose, la data faptelor procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, fostul şef IPJ Prahova, Viorel Dosaru şi fostul şef al DGA, Constantin Ispas.

Procurorul Negulescu ar mai fi demarat și alte cercetări disciplinare, respectiv informațiile cerute unui procuror cu privire la unele interceptări din cadrul dosarului.

Mircea Negulescu, zis și Portocală a stârnit mai multe controverse după ce Inspecţia Judiciară a demarat trei cercetări disciplinare în cazul său, pentru că, printre altele, ar fi cerut unui alt procuror informaţii cu privire la unele interceptări dintr-un dosar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *