Skip to content
Politică

Procurorul șef al DIICOT, Alina Bica, sesizează CSM după ce a fost urmărită cu Elena Udrea la Paris

Procurorul șef al DIICOT, Alina Mihaela Bica, reacționează după ce în presă au apărut mai multe imagini cu ea, alături de Elena Udrea, la Paris. Acestea se aflau, împreună cu o altă prietenă, în timpul liber, când au fost filate și surprinse în imagini clare prin capitala Franței și într-un centru comercial.

Astfel, „procurorul șef al DIICOT, Alina Mihaela Bica, înțelege să nu comenteze în spațiul public aspecte care țin de viața privată, desfășurate în cadrul efectuării unui concediu de odihnă”, se arată într-un comunicat al Direcției.

Totodată, Biroul de presă al DIICOT precizeaz că procurorul șef a solicitat joi Consiliului Superior al Magistraturii să declanșeze, de îndată, – prin Inspecția Judiciară a CSM – verificări privind imaginile difuzate de site-ul www.Joscenzura2014.wordpress.com, preluate de mai multe posturi de televiziune în data de 30.10.2014, precum și comentariile efectuate în spațiul public cu acest prilej, de natură a aduce atingere reputației profesionale.

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a declarat joi seară, că imaginile apărute în presă cu ea, aflată într-o vizită privată la Paris, denotă faptul că este vorba despre un filaj profesionist, fiind evidentă o colabore cu serviciile secrete.

2 comentarii la “Procurorul șef al DIICOT, Alina Bica, sesizează CSM după ce a fost urmărită cu Elena Udrea la Paris

  1. Tupeista Bica, ca orice basist … Astfel de specimen cum poate ancheta un politician, cand e prieten de cumparaturi private cu el? DIICOT ar trebui sa o ancheteze chiar pe ea, pentru grup organizat cu Udrea si cei din gasca Udrei, alde Cocos (favorizarea infractorului din dosarul ALRO, de exemplu) …

  2. Cata nesimtire la asta ! Pai lor le pasa doar ca s-a aflat, nu CE s-a aflat ??? Adica CSM-ul verifica fotograful, nu magistratul care se plimba cu infractorii ??? Asta este justitia basista !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *