Skip to content
Politică

Producător de software, donație fabuloasă pentru Cumințenia Pământului

biziday.ro

Producător de software, donație fabuloasă pentru Cumințenia Pământului.

Astfel, Bitdefender, cel mai important producător român de software, va dona 100.000 de euro pentru achiziția de către statul român a sculpturii ‘Cumințenia Pământului’, a anunțat compania, într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.ro

Potrivit sursei citate, donația de 100.000 de euro este echivalentă cu puțin peste o sută de euro pentru fiecare dintre angajații din România ai companiei.

„De-a lungul timpului am pus în centrul strategiei noastre de dezvoltare valorile și inteligența din România. Fiind prezenți în întreaga lume și devenind o echipă multinațională, cu atât mai mult prețuim originile noastre: am alăturat cu mândrie brandului Bitdefender și am promovat pe tot mapamondul elemente din istoria poporului român. Implicarea noastră în campania de susținere a subscripției naționale pentru achiziția operei lui Brâncuși este una firească fiecărui cetățean, fiecărei echipe care simte românește, respectă valorile culturale autohtone și se implică în cauzele comunității din care face parte”, susține Florin Talpeș, CEO al Bitdefender.

Achiziția operei lui Constantin Brâncuși se poate face printr-un efort al statului român și al cetățenilor. Suma de cinci milioane de euro a fost alocată, deja, de Guvern și e nevoie ca șase milioane de euro să fie colectate prin intermediul contribuțiilor voluntare ale persoanelor private și a celor juridice, până cel târziu pe 30 septembrie 2016.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *