Skip to content
Societate

Profilul criminalului Gheorghe Dincă realizat de un psiholog: Nu are atâtea probleme de memorie pe cât susține. Nu exclud legătura acestuia cu o rețea

Au trecut câteva săptămâni de la oribilele crime din Caracal, iar anchetatorii încă nu au reușit să îl descoase complet pe criminalul Gheorghe Dincă. Acesta a recunoscut două crime, victimele sale fiind Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Totuși, anchetatorii au descoperit astăzi că osemintele găsite în pădurea de la Caracal nu îi aparțin Alexandrei, așa cum indicase inițial criminalul. Câte victime are de fapt Gheorghe Dincă și ce se ascunde în mintea acestui criminal? Acestea par a fi întrebările momentului.

Psihologul Mihaela Săhlean a precizat pentru PSNews.ro că Dincă are profilul criminalului în serie, dar aceasta crede că el avea și legături cu lumea interlopă, folosind această legătură pe post de acoperire. Psihologul a mai spus și că Dincă invocă acum probleme de memorie pentru a câștiga timp.

“El are din punctul meu de vedere profilul criminalului în serie. El acum invocă amnezia, invocă probleme medicale, nu are atâtea probleme de memorie pe cât susține, pentru că mai câștigă timp. În mod cert este posibil să confunde numele pentru că reperele lui sunt vechi. De asemenea, ce pot să vă spun este că teoria în care eu cred și pe care eu o susțin este aceea potrivit căreia el nu este doar un criminal în serie, nu exclud deloc varianta că poate avea legături cu o rețea unde să furnizeze o parte dintre victimele lui.

Din punctul meu de vedere, coexistă cele două variante, adică cred că din 10 potențiale victime, pe câteva le omora, restul le putea livra interlopilor. Coexistă cele două. Nu știu de ce aproape toată lumea merge doar pe varianta A sau pe varianta B, ignorând varianta coexistenței. Este cea mai bună acoperire pentru un criminal în serie să ai și niște legături pentru că tu faci niște servicii și în felul acesta îți poți îndeplini fantasmele tale de psihopat sexual într-o tăcere perfectă”, a precizat pentru PSNews.ro psihologul.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *