Skip to content
Politică

Prognosticul lui Gigi Becali: prezență uluitoare la vot pentru referendumul pro familia tradițională EXCLUSIV

b1.ro

Conducerea PSD a hotărât ca referendumul pentru familie, în care românii sunt chemați să voteze în favoarea modificării definiției dată familiei în Constituție, va avea loc pe 7 octombrie.

Am mai vorbit despre referendum (…) Am dat un vot în Comitetul Executiv Naţional de susţinere politică a acestui obiectiv (…) S-a stabilit data de 7 octombrie data organizării referendumului pentru familie”, a declarat Liviu Dragnea la finalul întâlnirii liderilor PSD de la Neptun.

Redacția PSnews.ro l-a contactat, luni, pe George Becali, unul dintre cei mai cunoscuți susținători ai Coaliției pentru Familie pentru a ne spune care este părerea domniei sale privind data propusă pentru organizarea referendumului. Astfel, Becali spune că România are nevoie de această clarificare constituțională pentru a nu lasă loc interpretărilor legate de componența familie, iar prezența la vot va fi de 90% întrucât ”România ortodoxă” se va mobiliza la vot.

Data propusă mi se pare bună. 90% va fi prezența la vot cu toată România ortodoxă, creștină. Eu susțin financiar Coaliția pentru Familie și o să fac tot ce pot în continuare, dar cred că nu o să fie nevoie pentru că românii toți, 90% dintre ei, vor susține acest referendum. 

Avem nevoie de referendum ca să fie situația clară – bărbat și femeie, așa cum a zis Dumnezeu. Să nu mai fie nimic interpretabil și să nu vină cine știe ce nebun, ce conducător care să aducă influențe din afară și să voteze cine știe ce lege de adopție, de tâmpenii de-astea care nu sunt făcute de Dumnezeu”, a declarat George Becali, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *