Prognoza meteo 5 aprilie 2024. Temperaturi de vară în vest, precipitații mixte la munte. Cum va fi vremea pe litoral

Sursa foto: Pixabay

Vineri, 5 aprilie 2024, temperaturile se vor situa peste cele normale la această dată în cea mai mare parte a teritoriului țării.

Vineri, 5 aprilie 2024, valorile termice, în creştere uşoară în cea mai mare parte a teritoriului, se vor situa peste cele normale la această dată. Maximele se vor încadra între 15 şi 24 de grade, iar minimele între 2 şi 12 grade. Cel mai cald va fi la Timișoara, unde mercurul va urca în termometre până la 23 de grade Celsius și la Craiova unde se vor înregistra 24 de grade Celsius. Pe litoral, va fi ceva mai rece, temperatura fiind de 18 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse şi posibil descărcări electrice, mai ales după-amiaza şi seara, în Maramureş, Transilvania, la munte, local în Moldova şi pe suprafeţe mai mici în restul teritoriului.

În București, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade Celsius.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL