Prognoza meteo luni, 22 aprilie: Vreme rece și ploi persistente în toată țara

Sursa foto: pixabay
Sursa foto: Pixabay

ANM anunță pentru luni, 22 aprilie, un început de săptămână răcoros, cu o continuare a ploilor și a frigului în întreaga țară. Cei care sperau la revenirea căldurii vor fi nevoiți să mai aștepte câteva zile.

Se anunță o răcire semnificativă, în special în zonele nord-vestice și centrale ale țării. Valorile termice vor fi sub normele specifice acestei perioade în aproape toate regiunile. Cerul va fi predominant noros în cea mai mare parte a teritoriului, cu posibilitatea unor averse locale. Ploile își vor face apariția în regiunile Maramureș, Transilvania și în cea mai mare parte a Moldovei. De asemenea, sunt așteptate precipitații izolate în Crișana, Muntenia și Dobrogea, iar în restul regiunilor cerul va fi mai puțin înnorat.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări locale, în special în regiunile sudice și sud-estice, unde vitezele pot atinge 45…55 km/h. În timpul nopții, vântul se va face simțit în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali, cu rafale de peste 65…70 km/h.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: