Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Vreme mai caldă decât normal

Sursa foto: pixabay
Sursa foto: pixabay

Meteorologii prevăd temperaturi peste medie pentru luna septembrie şi prima săptămână din octombrie, conform prognozei meteo pe patru săptămâni.

Săptămâna 11.09.2023 – 18.09.2023
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. În majoritatea zonelor montane şi submontane, regimul pluviometric va fi excedentar, dar deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 18.09.2023 – 25.09.2023
La nivelul întregii ţări, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. În extremitatea de nord-vest a ţării, cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare, dar deficitare în regiunile sudice şi estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 25.09.2023 – 02.10.2023
În toate regiunile, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, iar regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 02.10.2023 – 09.10.2023
Pe întreg teritoriul României, mediile valorilor termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: