Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Când scăpăm de ger

Sursa foto: Shutterstock

ANM a emis, luni, prognoza meteo pentru intervalul 22 ianuarie – 4 februarie 2024. După un început de săptămână cu minime de până la -18 grade, meterologii anunță că vremea va intra într-un proces de încălzire ușoară din a doua parte a săptămânii.

Vremea în Banat

Intervalul 22-26 ianuarie va fi caracterizat de alternanţe termice diurne semnificative de la o zi la alta, valorile medii ale maximelor urmând a se încadra între 3 şi 9 grade Celsius, cea mai rece zi fiind cea de 23 ianuarie. Ulterior zilei de 26 ianuarie, media regională a maximelor va fi de 6 grade Celsius până în ziua de 29 ianuarie, apoi până la sfârşitul intervalului variaţiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, media maximelor fiind de 8… 9 grade Celsius.

Minimele vor creşte de la medii în jurul a -6 grade Celsius în noaptea de 22 ianuarie, până spre 2 grade Celsius în 25 ianuarie, apoi vremea va intra într-un proces de răcire, urmând astfel ca până în 30 ianuarie, acestea să coboare până spre -3 grade Celsius, în medie. Ulterior nopţii de 30 ianuarie şi până la sfârşitul intervalului, minimele vor creşte treptat, până spre valori medii de 2 grade Celsius în 3 şi 4 februarie.

Probabilitatea de precipitaţii va fi mai mare în intervalul 24-28 ianuarie şi după 1 februarie.

Citeşte mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: