Skip to content
Internațional

Program electoral controversat al candidatului surpriză la alegerile prezidenţiale din SUA

chicago.suntimes.com

Cântăreţul Kanye West (43 de ani) a oferit mai multe detalii cu privire la programul de candidat la alegerile prezidenţiale SUA în noiembrie. Declarându-se împotriva avortului, sceptic cu privire la un vaccin împotriva COVID-19, rapperul dezvăluie că intenţionează să pună capăt brutalităţii poliţiei şi să reîntoarcă în şcoli „teama şi iubirea de Dumnezeu“, relatează The Guardian.

Într-un interviu pentru Forbes, citat de hotnews.ro, el a anunţat că va candida cu un banner al unei petreceri aniversare, „pentru că atunci când câştigăm este ziua de naştere a fiecăruia“. Sloganul campaniei sale va fi o versiune mai săracă sau mai simplă decât versiunea fostului preşedinte Barack Obama „Da, putem“, respectiv cu mesajul „Da“.

Consilierii campaniei lui West sunt soţia sa, starul TV Kim Kardashian-West, şi fondatorul Tesla, Elon Musk. Vorbind despre Musk, West a spus că „îl propun să fie şeful programului spaţial“, transmite Adevărul. Kanye West şi-a exprimat în trecut sprijinul pentru Trump şi a purtat şapca emblematică cu mesajul „Make America Great Again“, când l-a întâlnit pe preşedinte în Biroul Oval.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *