Programul „Anghel Saligny” finanțeză 68 de noi proiecte

Modernizare infrastructură
Șantierul lucrărilor pe lotul 2 din Autostrada A0 Nord, în Corbeanca, 11 aprilie 2023. Inquam Photos / George Călin

Ministrul Dezvoltări Adrian-Ioan Veştea a semnat, luni, 68 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 757.551.463,51 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea drumurilor de interes local, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare menajeră şi a staţiilor de epurare a apelor uzate, precum şi sistematizarea şi construirea de şanţuri colectoare de scurgere şi evacuare a apelor pluviale, mai arată comunicatul de presă al MDLPA.

„Le-am solicitat colegilor din administraţia publică locală să promoveze şi să demareze proiecte integrate, care să aducă plus valoare în dezvoltarea comunităţilor pe care le administrează. De asemenea, odată pornite lucrările, i-am sfătuit să urmărească atent execuţia acestora şi să respecte întocmai proiectele”, a subliniat ministrul Adrian Veştea, conform sursei citate.

Autor

  • Oana Voicu

    Oana Voicu, redactor PS News. Cu o experiență de 5 ani în presa online, a terminat Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: