Skip to content
Politică Video

Programul lui Bușoi, dat din mână-n mână de candidații liberali EXCLUSIV (VIDEO)

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, Alexandru Nazare, a fost invitatul interviurilor PSnews.ro.

În cadrul interviului acordat PSnews.ro, Alexandru Nazare a vorbit despre staff-ul său pentru această campanie electorală, menționând că se bazează pe sprijinul europarlamentarului PNL Cristian Bușoi în demersul său pentru a câștiga Primăria Sectorului 1.

În același timp, Alexandru Nazare a dezvăluit faptul că „programul lui Cristian Bușoi a fost preluat de Ludovic Orban”.

(Minutele: 24:59 – final)

Dan Bucura: O ultimă întrebare: cum arată staff-ul dvs. de campanie? Cel puțin la momentul actual. Face parte din echipa dvs. de exemplu și domnul Cristian Bușoi care și-a construit o imagine legată de atenția pe care o dă Capitalei și care, iată, astăzi nu i-a mai folosit, ca să spunem așa, într-o cursă electorală? Și alte persoane cu notorietate – cine mai este alături de dvs. în campania electorală?

Alexandru Nazare: Am să vă contrazic, să știți. Programul lui Cristian Bușoi a fost preluat de Ludovic Orban. E un program foarte bun. Am lucrat luni de zile ca și partid la acest program, iar Cristi Bușoi este evident în organizația Sectorului 1 și mă bazez pe Cristi Bușoi în această campanie, cu experiența pe care o are acum deja, a trecut aproape 1 an de zile de la momentul în care și-a demarat propria campanie pentru Capitala, din care evident că putem prelua multe idei bune pentru Sectorul 1. Deja facem acest lucru. Mă bazez pe Cristi în demersul meu de a câștiga Primăria Sectorului 1.

Dan Bucura: Domnule Nazare, vă mulțumesc pentru prezența alături de noi și vă urez succes în campania viitoare.

Alexandru Nazare: Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *