Skip to content
București Știri locale

Programul STB de Paști. Cum vor circula tramvaiele în noaptea de Înviere

Facebook

Conducerea Societății de Transport București a anunțat joi după amiază programul de circulație al mijloacelor de transport de suprafață în perioada Sărbătorilor Pascale.

Programul STB de Paști subvențiile pentru transport noile tramvaie Bucur LF linii de tramvai deviate delegarea serviciului de transport public tramvaie de noapte în București coronavirus la STB programul STB de Paști Se reduce parcul STB mai puține tramvaie STB modernizarea liniei de tramvai.

Astfel, în perioada 30.04.2021 – 03.05.2021, toate liniile de transport public ale STB SA vor funcționa cu parcul de vehicule programat corespunzător unei zile de duminică.

Totodată, în noaptea de Înviere, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și cele ale liniei expres 783, precum și de tramvaiele liniilor 1 și 10, conform programului obișnuit.

Suplimentar, STB SA va menține în circulație, pe parcursul întregii nopți, tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 35 de minute. Graficele de circulație pentru fiecare linie de transport sunt publicate pe site-ul STB SA, la secțiunea Trasee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *