Skip to content
Societate Sport

Programul trenurilor de metrou va fi prelungit marţi, în seara partidei România – Norvegia

Programul trenurilor de metrou va fi prelungit marţi, în seara partidei România – Norvegia, programată pe Arena Naţională, potrivit News.ro.

Ministerul Transporturilor şi Metrorex, alături de Federaţia Română de Fotbal, vin în sprijinul publicului participant la partida de fotbal dintre selecţionatele României şi Norvegiei, ce se va desfăşura pe Arena Naţională şi anunţă că marţi, 15 octombrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, după un program prelungit cu o oră. Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00:30 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3, respectiv la ora 00:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulaţie între trenuri va fi de aproximativ 10-12 minute. Partida de fotbal ce se va desfăşura în data de 15 octombrie 2019 este un eveniment de interes public şi de importanţă naţională pentru calificarea la EURO 2020”, se arată într-un comunicat.

Meciul România – Norvegia se va disputa, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în etapa a VIII-a a Grupei F a preliminariilor CE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *