Proiect de dezvoltare a industriei prelucrătoare, adoptat de Guvern

Sursă foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi în şedinţa Executivului că va fi adoptat un nou proiect major de investiţii, ţinta fiind acum dezvoltarea industriei prelucrătoare din România, o schemă de ajutor de stat cu un buget total de aproape 450 de milioane de euro pe 3 ani. Guvernul majorează cu 500 de milioane de lei bugetul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene pentru a efectua plăţi în cadrul Programului Operaţional Regional şi a Programul Operaţional Infrastructură Mare.

Adoptăm un nou proiect major de investiţii, ţinta fiind acum dezvoltarea industriei prelucrătoare din România. Este vorba de o schemă de ajutor de stat cu un buget total de aproape 450 de milioane de euro pe 3 ani, din fonduri europene şi de la buget, a spus premierul.

Marcel Ciolacu a precizat că pot fi accesate granturi pentru investiţii de la zero sau pentru crearea unei noi activităţi economice.

Guvernul majorează cu 500 de milioane de lei bugetul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene pentru a efectua plăţi în cadrul Programului Operaţional Regional şi a Programul Operaţional Infrastructură Mare.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: