Skip to content
București Puterea Știrilor Video

Proiect inedit al primarului Daniel Băluță: În câteva săptămâni inaugurăm o grădiniță de 500 de copii

psnews.ro

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță a dezvăluit, joi,  la emisiunea ”Puterea Știrilor”, în cadrul căreia a fost invitat, că în 2019, va fi construită o grădiniță într-un mall și, totodată, se va inaugura ”primul bazin de înnot acoperit din sectorul 4”.

Am semnat ore de începere pentru primul bazin de înnot acoperit din sectorul 4. La un număr de 30.000 de copii discutăm în anul 2019 despre ordinul de începere despre primul bazinul de înnot acoperit. De asemenea, la Școala 190 am semnat ordin de începere pentru o grădiniță nouă (…) De asemenea,  construim o grădiniță nouă, Grădinița 308, până la sfârșitul anului va fi gata. În câteva săptămâni inaugurăm o grădiniță de 500 de copii, este o grădiniță localizată într-un mall”, a afirmat Daniel Băluță.

Primarul a dezvăluit și în incinta Facultății de Medicină, a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, va fi construit un amfiteatru.

În urma parteneriatului pe care îl avem cu Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, Amfiteatrul pentru Facultatea de Medicină Dentară, va fi început în cursul acestui an”, a spus Daniel Băluță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *