Proiect PNL Sector 3: Cișmele cu apă potabilă și spații urbane dotate cu pulverizatoare de apă

sursa: facebook

Liberalii de la Sector 3 anunță, într-o postare pe Facebook, că vor depune în următoarea ședință de consiliu un proiect privind instalarea în Sectorul 3 de cișmele cu apă potabilă și spații urbane dotate cu pulverizatoare de apă.

„Andrei Baciu, Președintele PNL Sector 3:”Politica nu este despre declarații, ci despre a face lucruri concrete pentru oameni. Asta credem noi la PNL Sector 3 și încercăm să acționăm de fiecare dată când e nevoie, în așa fel încât să aducem un plus în viața locuitorilor Sectorului 3” 🌟👥🏙️
In aceste zile caniculare, tinerii nostri voluntari din TNL Sector 3, sunt prezenți în punctele aglomerate din Sectorul 3 și împart apă bucureștenilor. Un lucru simplu, dar care poate face diferența în aceste zile toride. 💦🌞👫
Așteptăm acțiuni concrete din partea autorităților locale, pentru a face mai suportabile aceste temperaturi extreme. Depunem în următoarea ședință de consiliu un proiect privind instalarea în Sectorul 3 de cișmele cu apă potabilă și spații urbane dotate cu pulverizatoare de apă.” au scris Liberalii de la Sectorul 3 pe facebook.
Helena Raicu, secretarul general PNL Sectorul 3 anunță că sunt în lucru și alte proiecte care susțin sănătatea cetățenilor din sector. De altfel, în ultimele zile tinerii PNL Sector 3 au împărțit sticle de apă cetățenilor din sector, în contextul vremei caniculare.
„În timpul acestor zile toride este important să știm că expunerea la soare poate cauza epuizare termică, crampe, arsuri solare și erupții cutanate. În cel mai rău caz, insolația poate fi mortală, iar valurile de căldură pot crea complicații în cazul persoanelor suferinde de boli de inimă.
Retragerea la umbră, hidratarea și informarea sunt esențiale. Am luptat timp de un an și jumătate pentru a salva zona retrocedată a parcului IOR, pentru că știm cât de important este să avem cât mai multe spații verzi. Lupta noastră continuă în acest sens.
Până în momentul în care vom avea un deznodământ în ceea ce privește demersul nostru, va reamintim să va hidratați. Așadar, în aceste zile, noi suntem pe stradă cu apă rece, voie bună și un strop de racoare.
Nu uitați, hidratarea este o parte esențială în bună funcționare a organismului.
Ca Secretar General PNL Sector 3, împreună cu colegii mei vom continua demararea proiectelor politice care susțin sănătatea cetățenilor din sector.” a scris Helena Raicu pe pagina ei de facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: