Skip to content
Politică

Proiectul de modificare a Codului Fiscal. Biriș continuă seria dezvăluirilor

economica.net

Fostul secretar de stat Gabriel Biriş, autorul proiectului controversat de modificare a Codului Fiscal vine cu o nouă serie de precizări esențiale.

Astfel, Gabriel Biriş a susţinut că, după ce a demisionat, a primit mesaje de susţinere în care investitorii i-au spus că măsurile din proiectul său erau foarte bune:

„Încă de săptămâna trecută, am văzut susţinerea din partea investitorilor, azi primesc mesaje şi mi se spune că măsurile sunt foarte foarte bune. Din punctul meu de vedere, vina este şi a mea, nu am pus răul înainte, să mă fi gândit că proiectul se poate scurge din Minister. Dar este şi vina celor care l-au publicat, pentru că nu s-au gândit să îl citească integral, au ieşit şi au dat titluri bombastice”

Întrebat de unde crede exact că s-a scurs proiectul, Biriş a spus: „Probabil din Minister, Anaf, au fost mai multe. Mai contează?”.

Totodată, acesta a mai completat: „Eu am explicat că acest proiect este motivul pentru care m-am alăturat acestui proiect. Am dat 12 000 de cărţi gratis ca să înţeleagă oamenii ceva. Am discutat şi am primit susţinere. Am înţeles că nu se poate face în decembrie şi am acceptat să îl scoatem în T1. A fost foarte mult de lucru, a trebuit să ne asigurăm că sunt aprobate şi încet, încet, am ajuns în acest moment din septembrie, când a apărut pe nepregătite. S-a creat o adevărată isterie, reacţia ministerului a fost de înţeles, nu l-au mai susţinut”, a spus Biriş, potrivit Realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *