Skip to content
Politică

Promisiunea lui Iohannis. Ce va dispărea în mandatul său de președinte

‘Ne uităm la televizor și vedem peste tot România lor, România lui Victor Ponta. România lor, cu politicieni care fac legi pentru ei, ca să se apere ei de Justiție, vedem politicieni care se îmbogățesc fără măsură, în timp ce voi munciți ca să vă plătiți impozitele și taxele. Vedem cea mai urâtă față a politicii românești din ultimii 25 de ani, peste tot, corupți, retrocedări ilegale, scandal și minciună. Aceasta este România lor, a lui Victor Ponta. Alta, vă spun, este România noastră, a voastră și a mea; este o Românie normală, de oameni normali într-o țară normală, România noastră este cea a lucrului bine făcut’, a afirmat Iohannis la un miting electoral de la Timișoara, potrivit agerpres.ro.

Prezidențiabilul ACL a parafrazat un articol din presă care susținea că ‘România noastră este a celor tăcuți’, dar i-a îndemnat pe români să nu mai tacă, pentru că au la îndemână cel mai puternic instrument pentru schimbare, votul.

‘România este a voastră, nu a baronilor locali. Vreau să fac o promisiune publică. În timpul mandatului meu va dispărea din vocabularul politic noțiunea de baroni locali, cu care asociem corupția, dar noi vrem o Românie a lucrului bine făcut, cu o Justiție independentă și fără corupți. Și dacă dispare corupția, dispar și baronii locali’, a precizat Iohannis celor prezenți la mitingș

El a detaliat că sintagma ‘baroni locali’ este asociată, în ultimul timp, cu sărăcia, pentru că ei lucrează pentru ei înșiși și pentru sistem și-i țin pe oameni în sărăcie ca să stea lumea cu mâna întinsă la stat și ‘să poată fi controlați mai ușor de sistem’, dar după ce economia va deveni funcțională, salariile vor fi decente și populația își va da seama că nu mai are nevoie de baronii locali.

Pensionarilor le-a adresat mesajul că România este și a lor, a celor care au muncit și în regimul trecut, cunoscând ororile comunismului, la fel și după aceea, dar pe care societatea nu i-a răsplătit cum se cuvine. ‘Aveți dreptul la pensie și la un sistem de sănătate decent, nu la 2 lei în plus la pensie și la umilință din partea statului’, a adăugat Iohannis, potrivit agerpres.ro.

7 comentarii la “Promisiunea lui Iohannis. Ce va dispărea în mandatul său de președinte

  1. S-a mai laudat si Tzapul ca va distruge mafia locala intre 1996 si 2000 si a terminat infrant de sistem si de structurile securitatii care inca bantuie si la 25 de ani realitatea cotidiana. Deci domn baron local de sibiu iti recomand sa spui asta in orasul tau pe PODUL MINCIUNILOR !

  2. dumneavoastra sunteti singurul care tebuie sa dispareti!! nu mai promiteti degeaba pentru ca oricum nu aveti nicio sansa!!!

  3. vorbe aruncate in vant pentru ca oricum nu o sa faceti nimic!!!nu vrem decat un singur lucru…sa dispareti dumneavoastra din peisajul politic

  4. Klausică, tu vorbe;și de baroni locali și de corupție? Păi, să vedem: 3 din cele 6 case le-ai luat ILEGAL!; din anul 2000 și până ăn anul 2013, în calitate de președinte al FDGR și de primarr al Sibiului, ai restituit către conaționalii tăi etnici germani, dora prin semnătura din pixul tău, grădinițe, școli, licee, azilul de bătrâni, terenuri, case. Așa că vrei tu, ca proștii de români să vă plătească vouă chirii exorbitante. Dar, ține minte, a început dosariada retrocedărilor ilegale și vei vizita DNA, nu numai ANI!. În anul 2012, Crin Antonescu, te prezenta nu numai ca ” etnic german ci chiar cetățean german”. ia spune-ne, ai obținut cetățenia germană sau nu, ca să știm cum stăm. Și atunci tu de a ciu Românie vorbești?

  5. Sa te cheme Iohannis, sa mergi in Timisoara lui Robu, minunatia asta de oras lasat prada tiganilor, sa stai cu Blaga, MRU, Orban si Falca in spate si sa vorbesti de baroni, trebuie sa fii de-a dreptul si total nesimtit !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *