Skip to content
Politică

Propaganda lui Putin îndeamnă la EXECUȚII în masă pe stadioane! CENTENARUL lui Ceaușescu EXCLUSIV

idfa.nl

Portalul putinist și comunistoid România Mare – condus de Lidia Tudor, fiica răposatului extremist Vadim (aplaudacul cuplului criminal Ceaușescu) – îndeamnă, prin vocea ex-deputatului peremist Dragoș Dumitriu (angajat al Sputnik Moldova și, inevitabil, propagandist virulent al Moscovei) la execuții pe stadioane… cu Biblia în mână! În opinia lui Dumitriu (care găsește de cuviință să dezgroape și să readapteze scelerata ”teorie” vadimistă referitoare la execuțiile publice în masă), războiul dintre PSD-ALDE și DNA ar putea fi ”soluționat” rapid, chiar pe stadioanele patriei, cu ”multe, multe puști”!

Pentru neinițiați, facem precizarea că ambasadorul Federației Ruse – controversatul Valery Kuzmin, cel care, anul trecut, nu s-a sfiit să insulte idealul unirii cu Basarabia, propunând un ”referendum ca în Crimeea” – este un obișnuit al portalului amintit (despre a cărui finanțare nu există informații oficiale)În mod uzual, fostul deputat Dragoș Dumitriu (foto sus; sursa: octavpelin.wordpress.com) îi ridică cele mai grețoase osanale dictatorului criminal Nicolae Ceaușescu (pe care îl consideră ”geniu”), lăudându-i pe ”eroii” Liviu Pleșoianu, Codrin Ștefănescu, Dan Puric și Sergiu Andon, care (nu-i o coincidență!) sunt promovați cu agresivitate de Sputnik Moldova (adică, platforma de dezinformare a Kremlinului).

”Soluția” fostului deputat: execuții pe stadioane!

Într-unul dintre ultimele sale editoriale, Dragoș Dumitriu (fost membru, în 2005, al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții din Camera Deputaților) resuscitează halucinanta ”teorie a stadioanelor”, atât de dragă lui Vadim. ”România, în zodia demenţei! Nu pot să numesc altfel ceea ce se întîmplă în ţară, în mai toate domeniile. Mai nou, justiţia a devenit un subiect de maxim scandal. Şi, stînd strîmb şi judecînd drept, te întrebi – au dreptate mafioţii politici care reclamă şi denunţă procurorii – sau, dimpotrivă, durii DNA sînt cei de partea căror trebuie să fim? Demenţa despre care titram stă tocmai în imposibilitatea de a da cuiva dreptate – fiindcă nimeni nu are! Pe scurt, ar trebui reluată şi adaptată teoria cu stadioanele, Biblia şi multe, multe puşti!, concluzionează Dumitriu, gata să înlocuiască o ”demență” cu o baie de sânge.

Aplaudacul lui Pleșoianu și al altor ”vedete” Sputnik

Nu vă lăsați induși în eroare de uzitarea sintagmei ”mafioți politici”, întrucât, în același editorial apoteotic, Dragoș Dumitriu sare la beregata europarlamentarilor opoziției care au demantelat, la Strasbourg, operațiunea PSD-ALDE-UDMR vizând modificarea Legilor Justiției și a Codurilor penale, pe care-i consideră trădători de neam și de țară. În același context, fostul deputat găsește de cuviință să îi aducă elogii cel puțin caraghioase lui Liviu Pleșoianu (intens promovat de Sputnik Moldova, alături de nelipsitul Codrin Ștefănescu), pentru că a purtat ”bătălia de la Strasbourg”unde l-a reprezentat pe infractorul Liviu Dragnea. De altfel, Dumitriu susține cu vehemență (la fel ca toții politicienii certați cu legea) că România este o ”colonie”, că Uniunea Europeană este o ”structură neo-colonialistă” și că Occidentul este cel mai mare rău (în acest sens, rivalizează cu America, desigur!). 

Istorie pentru proști 

Vă amintim că, după ce l-a slujit ani de zile pe Vadim Tudor, traseistul politic Dragoș Dumitriu a dezertat din PRM (în 2007) și s-a înscris în PC. După moartea Tribunului, Dumitriu și-a refăcut apariția în mediile peremiste și se ocupă, laolaltă cu Lidia Tudor, de portalul putinisto-dughinist România Mare, unde, într-un interviu recent, ambasadorul Valery Kuzmin a lansat o dumă de proporții epice: „Adevărul istoric arată că Rusia nu a invadat, niciodată, Europa!”Același portal a publicat un serial menit glorificării criminalei bolșevice Ana Pauker, implicată în abominabilul Experiment Pitești (care a nimicit, programatic, elita studențimii românești). Pe de altă parte, turnătorul securist Dan Puric (promotor de bazaconii dughiniste) este prezentat drept marea soluție ”politică” a unei viitoare Românii ultranaționaliste.   

Delir ceaușist

În plin Centenar al Marii Uniri, pe 26 ianuarie, Dragoș Dumitriu a sărbătorit… ”Centenarul Ceaușescu”, motiv pentru care a i-a dedicat dictatorului criminal o veritabilă odă de lemn, cu largul concurs al Sputnik Moldova. În cele ce urmează, PSnews.ro vă oferă o selecție de pasaje din opera lui Dumitriu. Considerăm că orice comentariu este de prisos.

De unde a avut Nicolae Ceaușescu atâta minte? Explicația cred că e simplă — a avut geniu! Geniul principialității, al științei ascultării, al respectului pentru valoarea altora, pentru muncă, pentru tradiții… al unei dragoste neegalate pentru România pe care o visa (…) Geniul lui s-a văzut în formidabila epopee diplomatică a României sale, care ar merita scrisă nu ca istorie, așa cum a fost, ci chiar ca o epopee — așa cum a fost cu adevărat!

”Opera diplomatică a lui Ceaușescu și a României sale este, cred, inegalabilă, raportându-ne la istoria ultimei sute de ani, poate și mai departe, în istorie, de la crearea națiunilor post 1848.”

”Vizionarul președinte dorea oameni cu mintea deschisă, cu care să construiască un alt tip de societate europeană, o îmbinare de socialism european, construcție multilateral dezvoltată, dar cu acea tendință visătoare către un comunism profund umanist.

”Poate că filonul acela țărănesc, profund impregnat în subconștientul celui care avea să transforme satul în localiate mic-industrială, ei bine acel spirit țăranesc avea să-l domine; Ceaușescu era moral, ca un țăran bătrân, Doamne ferește să calce careva din anturaj pe becul imoralității!

”Sunt 100 de ani de când s-a născut Nicolae Ceaușescu, cel care, în nici 25 de ani, a creat o Românie Mare. Cât de mică a devenit acum, după mai bine de 25 de ani, țara din inima noastră, de nu mai avem loc de recunoștință față de singurul conducător care a trăit și a murit cu cel mai frumos gând pentru țară: ‹Trăiască România liberă și independentă›?!

”Pregătindu-mă să scriu acest articol dedicat memoriei și centenarului nașterii marelui conducător al României, auzeam la televizor strigăturile ‹Jos comunismul›. Un grup de manifestanți, cu steaguri și pancarde strigau ceva despre justiție, hoți, corupție și, din când îm când, ‹Jos comunismul›. Era un grup heteroclit, majoritatea puști de 18-25 de ani, dar și persoane mai în etate.”

”Cât de idiot să fii tu, om peste care a trecut viața, să nu vezi ce nenorociri s-au întâmplat în ultimii 28 de ani? Cât de imbecil să fii tu, tânăr, încât să nu realizezi manipularea, falsul — că tot ceea ce ți se spune despre țara ta, despre istoria ta, este rău, în timp ce străinătatea, Occidentul, este raiul la care trebuie să visezi, raiul în care trebuie să ajungi, nu contează cum, în ce hal de acceptare?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *