VIDEO Proprietarul unor turme de oi îi cere vicepreşedintelui CJ Bihor să intervină pentru mutarea unui utilaj blocat

Sursa foto: Unsplash

Prima ninsoare din acest sezon aduce şi primele probleme în judeţul Bihor. Autorităţile au anunţat că au scos pe drumuri utilajele de deszăpezire, însă unul dintre acestea a rămas blocat. Un bărbat care deţine turme de oi i-a scris pe Facebook vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, cerându-i să trimită un tractor pentru a scoate utilajul blocat. „Trebuie să cobor oile!”, îi scrie bărbatul politicianului. Solicitarea este făcutĂ într-un comentariu la postarea în care şeful CJ anunţa că maşinile de deszăpezire acţionează.

Un strat consistent de zăpadă s-a depus, duminică dimineaţă, în zona de munte a judeţului Bihor. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Mircea Mălan, a anunţat, pe Facebook, că utilajele de deszăpezire au fost scoase pentru a curăţa drumurile.
„Prima ninsoare a toamnei în Bihor, în zona montană! Circulaţi cu grijă! (…) A nins moderat, iar vântul viscoleşte zăpada”, a scris vicepreşedintele CJ Bihor pe Facebook. Mesajul este însoţit şi de o fotografie realizată pe drumul dintre Budureasa şi Stâna de Vale, în timpul intervenţiei unui utilaj de deszăpezire.
Acţiunea de curăţare a şoselelor acoperite cu zăpadă nu a fost lipsită de incidente. Un utilaj a rămas blocat, ceea ce a provocat reacţia unui internaut, care îi solicită public vicepreşedintelui CJ Bihor să ia măsuri.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: