Propunere inedită a lui Dan Diaconescu pentru poziția de premier

Dan Diaconescu, prezidențiabilul PPDD, la alegerile din această toamnă a participat miercuri la o dezbatere electorală la TVR, ocazie cu care a lansat, în stilul caracteristic, două mesaje către electorat.

Candidatul la prezidențiale Dan Diaconescu a anunțat că va demisiona dacă va fi ales președinte și îi va fi propus Traian Băsescu pentru funcția de premier.

Invitat miercuri seara la Televiziunea Publică, Dan Diaconescu a făcut o propunere inedită pentru functia de prim-ministru. Liderul PP-DD a afirmat că l-ar dori pe prințul Charles pentru funcția de prim-ministru, în locul lui Victor Ponta, potrivit dcnews.ro.

„Mi-ar plăcea Prințul Charles să fie premier al României”, a declarat Dan Diaconescu.

Cum acest lucru este aproape imposibil de realizat, Dan Diaconescu a adăugat că dorește să îl propună premier pe contracandidatul său din finală sau pe cel care iese pe locul trei în primul tur al alegerilor prezidențiale.

Președintele PP-DD a anunțat că dacă va ajunge la Cotroceni și i se va propune Traian Băsescu pentru funcția de premier, își va da demisia și vor fi organizate din nou alegeri prezidențiale.

„Probabil cel de pe locul trei va fi premier. Voi demisiona dacă mi se propune Traian Băsescu premier și vom face din nou alegeri”, a mai declarat Dan Diaconescu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: