Skip to content
Locale Social Știri

Propunere pentru Ziua Îndrăgostiților și Dragobete: un drum cu trenul la preț mai mic

tion.ro

CFR Călători revine și în acest an cu o propunere… diferită pentru petrecerea Zilei Îndrăgostiților: o călătorie cu trenul. Mai mult, transportatorul a decis și ruta pe care o veți urma cu iubitul și iubita.

Ce v-ați putea dori mai mult de Ziua Îndrăgostiților sau Dragobete decât o călătorie la preț promoțional cu trenul? Exact această ideea avut-o și CFR Călători, care a gândit Drag-Oferta „Jumătate voi, jumătate noi!”. Mai precis, pentru zilele de 14 și 24 februarie 2019, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul. Prin această ofertă se acordă o reducere de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

Drag-Oferta pentru îndrăgostiți este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR, este valabilă la anumite trenuri la clasa I și clasa a II-a, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător”, au anunțat cei de la CFR Călători.

Din păcate, transportatorul feroviar național a decis și unde va trebui să mergeți în zilele iubirii, fiind alese doar câteva destinații care beneficiază de această fantastică „ofertă”. Pentru Timișoara aceasta înseamnă doar un drum la tarif promoțional spre și dinspre Cluj. Pentru alte destinații ceferiste… mai romantice, prețul la bilet e întreg, conform tion.ro

CFR Călători mai anunță că pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, de asemenea, cei interesați pot suna la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului din stații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *