Propunere radicală a unui prezidențiabil

Unul dintre prezidențiabili care au intrat în cursa pentru Cotroceni a lansat, în cadrul unei conferințe de presă, o propunere inedită către alegători.

Gheorghe Funar, propune în programul său electoral ca România să fie condusă direct de către popor, prin referendumuri naționale.

„Aceasta este oferta mea electorală de bază, respectiv, propun și solicit poporului să accepte să fie adoptat principiul democratic al conducerii României de către popor, prin referendumuri naționale, iar Parlamentul, președintele și Guvernul, precum și partidele politice, să fie obligate să îndeplinească obiectivele stabilite de majoritatea cetățenilor români, prin referendum. (…) Oferta pe care o fac votanților este de a alege între democrație, între conducerea țării de către popor și continuarea dictaturii partidelor politice”, a explicat Gheorghe Funar, duminică, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Cluj.

Funar consideră că partidele politice i-au „păcălit” pe români și, după ce „au fraudat alegerile”, au instaurat „dictatura împotriva poporului”, aceasta fiind motivația sa pentru această propunere de a conduce țara prin referendumuri.

„Aceste partide politice care au fost înființate la comandă străină au recurs la tot felul de metode de a fura votul românilor. La început au făcut-o cu mănuși, iar în ultimii ani, la ultimele alegeri, cum au fost și cele din 2012 și cum se pregătesc și acestea din noiembrie 2014, s-au lăsat mănușile la o parte”, a mai transmis Gheorghe Funar.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL