Skip to content
Politică

Propunerea lui Iohannis pentru dezbaterea din turul II

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, il invita pe candidatul ACL Klaus Iohannis sa participe saptamana viitoare la 4 dezbateri televizate, pe 4 teme prestabilite, desfasurate la Romania TV, Realitatea TV, B1TV si Antena 3.

Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca „Fata in fata va fi aceasta dezbatere, intr-un mediu nepartizan, si echipa mea va sti sa negocieze, sa nu existe niciun fel de dubiu. Imediat ce echipele vor gasi un numitor comun veti afla aceste lucruri.”

Miercuri, liderul PNL a precizat că își dorește o dezbatere la Universitatea de Vest din Timișoara.

”Am primit cu bucurie invitația Universitătii de Vest din Timisoara si mi s-ar părea un lucru bun ca aceasta întalnire sa aiba loc in Timisoara. Este nevoie ca aceasta dezbatere sa aiba loc acolo unde toata media are acces in mod egal”, a declarat Iohannis.

3 comentarii la “Propunerea lui Iohannis pentru dezbaterea din turul II

  1. Vrea un loc neutru ? Ala e oarecum Bucurestiul, chiar prin prisma rezultatelor din turul I. Vrea acces egal ? Pai are chiar Palatul Parlamentului ! Vrea doar o dezbatere si doar o televiziune cu acoperire nationala ? Pai are TVR-ul. Eu nu cred ca Iohannis vrea ceva din toate astea. El vrea decat sa evite sub orice forma un duel direct cu Ponta. Restul sunt doar vorbe si motive puerile. Eu zic sa faca o dezbatere singur, la Sibiu si doar cu Realitatea si B1-TV. Si daca se poate, moderata de Rares Bogdan. Ala sa-l perie si el sa taca.

  2. Mai IOHANNIS–mirosul florilor de CRIN–a dus la mazilirea domnului respectiv–din motive–de ADORMIRE . Dar strategii tai de campanie sa ma ierte dar sunt –funie cu usturoi–sa sperie VAMPIRII—- Alegerea orasului MARTIR–TIMISOARA—ca loc de dezbatere electorala—in ideia de a crea o emotie–si a trezi sentimentul anticomunist—este o greseala— PONTA–avea 17 ani LA REVOLUTIE—-TU–poate nu stiu–aveai un apartament cu 4 camere –primit de la NICU CEAUSESCU . Mai traiesc multi in ROMANIA–care stiu –cum se obtinea un apartament—mai ales familiile fara copii . GHINION—

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *