Skip to content
Politică

”Propunerile au venit din multe părți!” Cătălin Rădulescu sare în barca Pro România? EXCLUSIV

gandul.info

Deputatul Cătălin Rădulescu, luni, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro, a vorbit despre intențiile pe care le are în plan politic pentru perioada următoare, având în vedere că a rămas fără sprijin politic în partidul condus de Liviu Dragnea.

Concret, confruntat cu informațiile obținute de PSnews.ro, potrivit cărora deputatul ar lua în calcul chiar varianta de a i se alătura lui Victor Ponta, Cătălin Rădulescu a replicat:

”Eu am o relație de prietenie cu Victor Ponta și cu Nicu Bănicioiu. Deocamdată nu am luat niciun fel de hotărâre”, ne-a declarat Cătălin Rădulescu.

Totodată, chestionat în ce relații se află în acest moment cu Liviu Dragnea, cu fostul său coleg, Nicolae Bănicioiu, dar și cu liderul Pro România, Victor Ponta, PSD-istul a susținut că:

Cu Liviu Dragnea sunt într-o relație președinte-membru de partid. Cu Liviu Dragnea am fost prieten, sau așa cred eu cel puțin, dânsul este președintele partidului, are o altă atitudine vis-a-vis de mine. Eu mă mențin membru de partid. Sigur că nu am mai vorbi cu dânsul, nu am mai avut niciun fel de dialog o perioadă de timp, mai ales de când a hotărât retragerea sprijinului meu politic, dar deocamandată eu sunt de 22 de ani în acest partid și ca să iei o hotărâre așa rapidă de a pleca undeva nu este foarte simplu fără niciun membru de partid care este vechi. Mă voi gândi foarte bine și voi analiza iar în funcție de ce voi decide ce voi face. Deocamdată hotărârea mea este de a aștepta”.

Nu în ultimul rând, deputatul ne-a dezvăluit că după ce PSD i-a retras sprijinul politic, acesta a fost contactat atât de ”Pro România”, cât și de ALDE și Marian Vanghelie, pentru a li se alătura.

”Desigur că primul impuls, în momentul în care ți se retrage sprijinul politic sau se accepta retragerea spijinului politic de către liderul partidului și de către Comitetul Executiv, eu fiind unul dintre liderii care, și legislativ cel puțin dar și din toate punctele de vedere, am ajutat foarte mult partidul meu și am fost unul dintre cei mai vocali și împotriva abuzurilor (că tot se face mitingul acesta), și împotriva modificărilor legilor justiției și în Codul Penal, ca niciun om să nu mai poată fi abuzat în țara asta și cine e vinovat să plătească, iar justiția să fie justiție. 

Fiind un lider important al partidului, sigur că nu mi-a picat bine hotărârea pe care a luat-o Comitetul Executiv și președintele, dar nu am făcit pasul nici atunci și nici acum și deocamdată nus e pune problema. Evaluez și aștept să văd ce se întâmplă în interiorul partidului meu.

Sigur că mi-au propus să mă alătur lor (n.r – Bănicioiu și Ponta), că nu sunt ipocrit să vă spun că nu, dar nu mi-au propus numai ei. Propunerile au venit din multe părți, a venit și din alte, aceeași propunere, să mă alătur, a venit și din partea domnului Marian Vanghelie cu care am o relație amicițială veche. Deci am avut 3 propuneri în același timp, ca să fiu foarte sincer. În același timp, am avut și propunerea de a rămâne, din partea partidului meu, făcută chiar de către secretarul general al partidului, domnul Marian Neacșu. Acum vreau să văd ce se întâmplă în viitor, cum decurg lucrurile și în partidul meu, ce se întâmplă pe scena politică, sunt multe componente și multe necunoscute pe care eu nu le am acum, ca să vă spun exact ce voi face mâine”, ne-a dezvăluit Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *