Skip to content
Politică

ProRomânia se pregătește de prezidențiale. Cine este posibilul candidat al partidului lui Ponta

inquamphotos.com
" "

ProRomânia, partidul condus de Victor Ponta, va avea propriul candidat la prezidențiale, iar Ecaterina Andronescu ar putea fi o variantă de candidatură, Ponta precizând că el nu va candida la aceste alegeri.

”În cadrul congresului (20- 21 octombrie) vom discuta despre faptul că vom propune un candidat la alegerile prezidenţiale, un candidat de centru stânga. Am aflat în acest week-end că pe centru stânga nu va avea niciun candidat. Dacă cei de pe dreapta, dl. Iohannis, dl. Tăriceanu se vor lupta pe dreapta, candidatul nostru s-ar putea să intre în turul doi”, a afirmat Ponta, citat de potrivit B1.ro.

" "
" "

Acesta a mai spus că Ecaterina Andronescu ar putea fi una dintre variante.

”Noi de la Pro România o să vedem, poate să fie doamna Ecaterina Andronescu, poate să fie altcineva, un om într-adevăr de centru stânga. Dacă este lăsat locul liber imediat îl vom ocupa. Da, sau putem să-l susţinem pe dl Teodorovici pentru funcţia de preşedinte. Dacă aude că îl susţinem, va veni (în partid -n.r.)”.

El a afirmat că nu va candida la prezidenţiale, pentru că nu crede că îşi va finaliza dosarul penal.

”Dacă se va finaliza, o să mă gândesc foarte serios să candidez în 2024. M-am grăbit o dată, nu mă grăbesc a a doua oară. Nu m-am născut să fiu candidat la funcţia de preşedinte. În schimb mă voi implica în campanie pentru candidatul pro România. O să fie un candidat cu care o să mă mândresc”.

" "

1 comentariu la “ProRomânia se pregătește de prezidențiale. Cine este posibilul candidat al partidului lui Ponta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *