Skip to content
Politică

PROTEJATA lui Tudose, fosta consultantă a lui Oprea! Dedesubturile unei cariere fulminante EXCLUSIV

facebook.com

Ramona Ioana Chirilă Lohan – recent propulsată în funcţia de secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului (după doar patru luni şi jumătate în care activase în poziţia de consilier de stat în aparatul de lucru al Guvernului, în ceea ce priveşte relaţia cu SUA) – a fost, în perioada 2015-2016, experta în comunicare a ex-vicepremierului Gabriel Oprea.

Sursele PSnews.ro spun că actualul secretar de stat (foto sus și jos; toate pozele sunt preluate de pe contul ei de Facebook) era o prezenţă obişnuită la sediul central al UNPR, având întâlniri zilnice cu Gabriel Oprea și ceilalți lideri progresiști, pentru a stabili diversele strategii ale grupării, precum și conținutul comunicatelor de presă. Vă prezentăm, în exclusivitate, culisele unei cariere construite peste noapte.

Fotografia postată de Ramona Ioana Chirila.

O ascensiune fulminantă

„În luna iulie a acestui an am acceptat provocarea de a intra în administraţia guvernamentală – domeniu pe care l-am dorit şi pentru care m-am pregătit cred toată viaţa mea, având bucuria şi onoarea de a fi numită Consilier de Stat al Prim-ministrului României respectiv Guvernului României, pe relaţia cu SUA şi competitivitate. Ieri (13 noiembrie – n. red.) am agreat cu echipa că este momentul să îmi asum mai multe responsabilităţi. Mulţumesc Prim-ministrului, Viceprim-ministrului şi Secretarului General al Guvernului pentru oportunitatea de a avea un impact şi mai mare şi de a creşte mai mult, prin preluarea funcţiei de Secretar de Stat în cadrul Guvernului României. Îmi doresc ca mulţi oameni talentaţi, energici şi bine intenţionaţi să se implice în conducerea ţării noastre şi împreună, cu toţii, să construim ţara pe care ne-o dorim!”, a anunțat Ramona Ioana Chirilă Lohan pe Facebook, în data de 14 noiembrie.

Fotografia postată de Ramona Ioana Chirila.

Consultanta lui Gabriel Oprea

Potrivit surselor PSnews.ro, Ramona Ioana Chirilă Lohan și-a făcut apariția în proximitatea lui Gabriel Oprea la începutul anului 2015, când generalul a prezentat-o călduros apropiaților, susținând că „e foarte pricepută la comunicare”. Deosebit de interesant este că a lucrat pro bono, de-a lungul întregii perioade în care s-a ocupat de cosmetizarea imaginii lui Gabriel Oprea, în pofida faptului că a participat zilnic la interminabile şedinţe organizate de către fostul viceprim-ministru. De altfel, consultanta i-a încredinţat pe liderii UNPR că era total dezinteresată material şi că singurul ei ţel viza succesul politic al grupării cu ale cărei deziderate se identifica. Facem precizarea că Ramona Ioana Chirilă Lohan (37 de ani) are o relație cu cetăţeanul englez Dominic Bruynseels, fost președinte executiv al BCR România, mai vârstnic cu aproximativ 30 de ani (foto jos; sursa: pagina de Facebook a doamnei).

 

 

Cronica unor reglări de conturi

Fotografia postată de Elena Ganea.

Despărţirea de Gabriel Oprea şi UNPR avea să survină în 2016, pe fundalul dezastrului electoral al grupării (coroborat cu prăbuşirea politică a generalului intrat în colimatorul DNA). Sursele PSnews.ro menționează că Ramona Ioana Chirilă Lohan ar fi fost „lucrată” fără menajamente chiar de responsabila cu biroul de presă al UNPR, Elena Ganea (foto sus și jos; sursa: Facebookul personal), precum şi de secretara lui Oprea, controversata Adela Loredana Popescu (actualmente Neagu), care s-ar fi plâns de nenumărate ori generalului pe motiv că nu erau de acord cu strategiile de comunicare ale consultantei. În contextul marasmului electoral (dar şi intern) al UNPR, Ramona Ioana Chirilă Lohan a părăsit barca progresistă, la fel de subit cum apăruse.

Fotografia postată de Elena Ganea.

Protejatele generalului

Ca o paranteză: facem precizarea că, în prezent, după ce a activat în mai multe consilii de administrație (CA-uri) vânate de întreaga clientelă politică, Elena Ganea este directoare în cadrul Centrului de Dirijare a Zborurilor Bucureşti (organism ce face parte din ROMATSA). Cât despre Adela Loredana Popescu (Neagu), ea este deja celebră în presa centrală: nu numai că Gabriel Oprea (el însuşi plagiator) a găsit de cuviinţă să-şi facă secretara doctor în ştiinţe militare şi informaţii (printr-un doctorat ce ridică ample suspiciuni), dar, chiar la propunerea generalului, Traian Băsescu a decorat-o de două ori, iar Klaus Iohannis i-a conferit cea mai înaltă distincţie în stat, Steaua României, în ianuarie 2015!

O teleportare în tabăra Iohannis-Cioloş

Conform surselor PSnews.ro, imediat după despărţirea de UNPR, în 2016, Ramona Ioana Chirilă Lohan s-a angajat intens în susţinerea proiectului RePatriot (un proiect de repatriere prin antreprenoriat, adresat românilor din Diaspora), promovat în forţă de preşedintele Klaus Iohannis, dar şi de fostul premier Dacian Cioloş, alături de Marius Bostan, ministrul Comunicațiilor din acea perioadă. De altfel, apărută de niciunde în mijlocul evenimentelor, fosta consultantă a lui Gabriel Oprea s-a numărat chiar printre organizatorii unei conferinţe, la Cotroceni, privitoare la RePatriot, în acest sens colaborând cu secretari de stat ai executivului Cioloş.

De râsul curcilor: crede că Pământul este plat?!

Deşi se ocupă de relaţia cabinetului Mihai Tudose cu Ambasada SUA (într-un context mai mult decât dificil pentru guvernarea PSD-ALDE, pe fundalul apropiatei mutilări a Legilor Justiţiei) şi participă, în mod inevitabil, la numeroase întâlniri organizate la cel mai înalt nivel, este posibil ca Ramona Ioana Chirilă Lohan să aibă o viziune cel puţin spectaculoasă privitoare la universul înconjurător, şi nu numai. Bunăoară, potrivit profilului de Facebook, fosta consultantă a lui Gabriel Oprea este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”. Mai exact este vorba despre grupul celor care susţin că, în colaborare cu NASA, guvernele corupte ale lumii ne ascund nouă, celorlalţi muritori, marele adevăr: anume că planeta Pământ nu este sferică, ci plată şi rigidă!

Teoria conspiraţiei: guvernele oculte, „minciunile şi jaful” NASA

Iată descrierea grupului în care activează Ramona Ioana Chirilă Lohan, responsabilă de relaţia Guvernului Tudose cu Ambasada SUA: „Există un număr din ce în ce mai mare de oameni care cred că Pământul este plat şi nemişcat şi sunt mânaţi de pasiunea pentru a descoperi adevărul. Există multe întrebări care trebuie adresate şi care nu au niciun răspuns din partea guvernelor noastre. Doar pentru că ni s-a spus, de la o vârstă fragedă, că trăim pe un glob sferic care se roteşte cu 1000 mph, nu înseamnă că este adevărat. Nu există absolut nicio dovadă care să poată fi verificată. An după an, NASA fură miliarde de dolari, în timp ce, practic, ne serveşte desene animate (…) Singurul lucru pe care NASA l-a trimis vreodată în spaţiu este imaginaţia ta! Odată ce începeţi să cercetaţi minciunile NASA, tot ceea ce aţi învăţat va fi în curând pus la îndoială. Pământul pe care trăim este corupt şi condus de oameni inteligenţi, dar foarte răi, care au spălat creierele maselor pentru mult timp. Descoperirea adevărului poate fi foarte dificilă şi confuză pentru unii, dar interesantă pentru ceilalţi; poate fi urmată de depresie profundă, oboseală şi chiar sentimente de furie. În cele din urmă, vă veţi găsi pacea sufletească, descoperind că un creator a creat pentru noi acest pământ frumos şi că noi suntem centrul creaţiei sale magnifice”.

Considerăm că orice alt comentariu este de prisos.

1 comentariu la “PROTEJATA lui Tudose, fosta consultantă a lui Oprea! Dedesubturile unei cariere fulminante EXCLUSIV

  1. Ar fi, cred, de interes ca, alături de informații de natură a exacerba personalitatea și calitățile de excepție ale candidatei Ramona Lohan Chirilă, s-ar însera și date privind părinții, frați, surori, locul unde s-a născut, localitățile unde a urmat cursurile școlii elementare, liceul, nume de colegi, profesori care au cunoscut-o, impresiile acestora despre, așa cum e prezentată, calitățile de excepție ale acesteia, marile probleme ale României și modul în care vede candidata revitalizarea națiunii române, a limbii române, a istoriei naționale etc., etc.
    Nu de altceva, dar clișeuri de aceiași factură au fost prezentate românilor când a fost vorba de Traian Băsescu, Klaus Werner Iohannis și, acum vede întreaga națiune profunda diferență între ce spun și ce s-a ales de „săraca țară bogată” sub „măreața” conducere a acestora!!!!
    Știu că de ce spăun eu se alege praful și că puțin le pasă de România ( iertare, le pasă, în vorbe, până „se aleg” după care Dumnezeu cu mila, că tot nu dau socoteală nimănui!), dar, și de aceea…….
    Să auzim de bine !!!!!
    G. Iovan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *