Skip to content
Politică

Protest de amploare împotriva lui Victor Ponta

Primele reacții civice împotriva lui Victor Ponta încep să apară în spațiul public, după ce premierul a fost adus în fața procurorilor Direcției Naționale Anticorupție în cazul Dan Șova.

Un protest împotriva lui Victor Ponta este anunțat pentru astăzi, la ora 18, în Piața Victoriei, după ce premierul a fost adus astăzi în fața DNA, informează b365.ro.

La protestul organizat de „Uniți Salvăm” și anunțat pe Facebook se cere demisia premierului Victor Ponta.

„Este inadmisibil să avem un Premier urmărit penal care nu vrea să demisioneze”, se arată în textul chemării la mitingul împotriva lui Ponta.

Lui Ponta i se cere demisia din toate funcțiile publice pe care le deține, făcându-se referire și la cererea lui Klaus Iohannis prin care președintele îi solicita premierului să își dea demisia.

Klaus Iohannis a cerut, vineri, DEMISIA PREMIERULUI VICTOR PONTA. Premierul Victor Ponta a anunţat însă că „doar Parlamentul poate să mă demită”. Primul ministru este URMĂRIT PENAL DE DNA pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. Ponta este acuzat şi de conflict de interese”, mai scrie în textul de chemare a cetățenilor la protest.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *