Skip to content
Politică

Protest de amploare pentru parcul Drumul Taberei. De ce îl acuză pe primarul Mănescu

Zeci de oameni care locuiesc în Sectorul 6 au ieșit din nou în stradă, pentru a protesta față de situația Parcului Drumul Taberei.

Închisă de mai bine de doi ani, singura oază de verdeață din zona Moghioroș, s-a umplut de betoane și fier. În loc de un parc pentru relaxare, cum îşi doresc locuitorii din cartier, spaţiul verde este prevăzut acum cu poduri, sere uriașe și mult metal, spre dezamăgirea oamenilor. Un alt motiv de supărare este absența primarului Rareș Mănescu. Deși oamenii protestează la aproape fiecare sfârșit de săptămână, edilul n-a binevoit până acum să discute cu ei, potrivit b1.ro.

Locuitorii din sectorul 6 acuză primăria că a cheltuit cel puțin 20 de milioane de euro din 2013 și până acum pentru modernizarea parcului și cu toate acestea lucrările nu sunt terminate, chiar dacă termenul oficial de finalizare era stabilit în octombrie anul trecut.

În loc de copaci, în parc se construiesc sere imense. Un proiect pe care locuitorii din cartier nu-l vor. Oamenii îl acuză pe edilul sectorului 6, Rareș Mănescu că a făcut cheltuieli nemotivate, potrivit b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *