Skip to content
Politică

Protest inedit al unor tineri săturați de nepăsarea autorităților locale FOTO

nool.hu

Citiți în cele ce urmează despre un protest inedit inițiat de mai mulți tineri săturați de nepăsarea autorităților locale.

Un grup de tineri a plantat vineri după-amiază aproape 30 de panseluţe în câteva dintre gropile de pe o stradă din municipiul Tulcea, în semn de protest faţă de faptul că municipalitatea nu a intervenit pentru acoperirea lor, relatează Agerpres.

Gropile sunt încă de anul trecut, potrivit organizatorului protestului, Adi Tudor, însă numărul lor a crescut în primăvara acestui an, astfel că traficul se desfăşoară foarte greu pe artera respectivă, strada Energiei.

Acţiunea a început în jurul orei 16:00, lângă un panou informativ instalat de autorităţi care anunţă că în zonă urmează să se desfăşoare lucrări de extindere a sistemului de canalizare în cadrul unui proiect finanţat din fonduri comunitare care nu s-a încheiat în exerciţiul financiar european precedent.

„Milioane de lei se aruncă zilnic pentru reparaţiile maşinilor. Am zis că acţiunea noastră poate sensibiliza autorităţile să-şi aplece ochii de la înălţimea fotoliilor dumnealor şi către noi, muritorii de rând”, a declarat Adi Tudor pentru Agerpres.

Alt participant la acţiune, Adrian Şelaru, a susţinut că acţiunea va continua şi pe alte artere din municipiu: „Vom continua pe toate străzile, pentru că toate arată la fel. Pe ele poţi circula doar dacă ai maşină de teren, o bicicletă mountain bike sau dacă faci echilibristică. În oraş, şi trotuarele sunt ocupate de maşini care nu mai pot parca pe stradă, iar aici se vede bine că maşinile circulă jumătate pe trotuar, jumătate pe şosea, dacă nu fac slalom printre gropi”.

Vedeți AICI o imagine cu florile plantate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *