Skip to content
Politică

UPDATE: Viorica Dăncilă, huiduită de protestatari/Protest la întâlnirea organizației de femei a PSD de la Mamaia

Newsweek

UPDATE 16:49

Mai multe persoane s-au adunat, vineri, în faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia unde are loc reuniunea femeilor din PSD, cu intenţia de a protesta în momentul sosirii lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă. Protestatarii au huiduit-o pe Dăncilă în momentul sosirii şi i-au strigat: ”Analfabeta”, ”Marioneta lui Dragnea”, potrivit News.ro.

———————————————

Mai multe persoane s-au adunat, vineri, în faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia unde are loc reuniunea femeilor din PSD, cu intenţia de a protesta în momentul sosirii lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă. Protestatarii au tricouri pe care scrie ”Fără penali” şi mesaje anti PSD, dar şi steagul tricolor.

La Pavilionul Expoziţional din Mamaia se desfăşoară, vineri, Şcoala politică de vară a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD). Potrivit programului, la ora 15.00 ar fi trebuit să sosească liderul PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă, care, însă, întârzie, informează News.ro.

Mai multe persoane s-au strâns în faţa clădirii unde are loc şedinţa, cu intenţia de a protesta în momentul sosirii celor doi. Protestatarii au tricouri pe care scrie ”Fără penali” şi mesaje anti PSD, dar şi steagul tricolor. De asemenea, au adus un manechin din carton care o înfăţişează pe Viorica Dăncilă.

La scurt timp după apariţia protestatarilor în zonă, a apărut un echipaj de Poliţie, cu doi agenţi.

Unul dintre protestatari a strigat ”Ruşine Poliţiei”.

”Am venit să o întrebăm pe doamna Dan ce s-a întâmplat în data de 10 august. (…) Am vrut să aduc aminte Poliţiei Române că şi-au pătat onoarea. Poliţia şi Jandarmeria”, a spus bărbatul, jurnaliştilor.

Poliţiştii au intrat în Pavilionul Expoziţional, iar la ieşire, i-au cerut bărbatului respectiv să se legitimeze şi l-au verificat în baza de date. Agenţii au spus că nu vor aplica nicio sancţiune, întrucât bărbatul nu a comis nicio contravenţie.

Operaţiunea a durat câteva minute, după care poliţiştii au plecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *