Skip to content
Societate

Protest la STB: Angajații cer banii furați de conducere

Sindicaliştii din Societatea de Transport Bucureşti (STB) anunţă că vor protesta, luni, la Autobaza Militari, începând cu ora 11.00. Oamenii cer plata indemnizaţiilor de concediu, salarii corecte pentru munca prestată, grile de salarizare corespunzătoare tuturor categoriilor de personal, dar au şi revendicări care ţin de protecţia muncii.

Liderul de sindicat STB, Florin Ivan, a anunţat că luni este programat un protest la Autobaza Militari.

”Scopul protestului îl constituie: recuperarea banilor furaţi de conducere pentru indemnizaţia de concediu; recuperarea banilor furaţi de conducere pentru libere şi consecutive; susţinerea Statului Personalului din Transportul Public Local; pentru muncă egală = plată egală”, a transmis Florin Ivan, anunță news.ro.

Sindicaliştii mai cer asigurari CASCO pentru parcul auto şi evaluarea riscurilor pentru toţi salariaţii. În plus, sindicalişti mai cer ”eliminarea discriminării salariale între salariaţi; nivele de salarizare pentru toţi salariaţii”.

”Până acum au primit doar pilele de partid sau de sindicat. Scopul principal este încadrarea în condiţii deosebite sau speciale de muncă şi obţinerea grupei de muncă. Grupa de muncă înseamnă pensionarea anticipată”, a mai transmis liderul sindicaliştilor din STB. Protestul este programat între orele 11.00 şi 15.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *