Skip to content
Politică

Protestatarii continuă hărțuirea parlamentarilor puterii: ieri Bacalbașa, azi 3 deputați de Cluj

spivaklawfirm.com

Protestatarii continuă hărțuirea parlamentarilor puterii: dacă prima dată deputatul de Galați Nicolae Bacalbașa a fost ținta îmbrâncelilor, de data aceasta nemulțumirile au fost țintite către trei deputați de Cluj.

Mai mulţi protestatari i-au aşteptat joi seară în incinta Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj pe PSD-iștii Horia Nasra și Cristina Burciu, precum și pe deputata ALDE Steluța Cătăniciu, pentru a le reproşa votul în favoarea modificărilor la Codul Penal, transmite Mediafax.

Parlamentarii vizaţi au fost aşteptaţi cu la aterizarea cursei de Bucureşti cu bannere cu mesaje precum: „Clujul nu uită, Clujul nu iartă”, „Steluţa Cătăniciu, ai vândut Clujul unor hoţi, rămâi la ei”, „Clujenii nu sunt hoţi, voi pe cine reprezentaţi în Parlament?”, „Cetăţenii de oroare ai Clujului: Horia Nasta, Steluţa Cătăniciu, Cristina Burciu”, „Horia, îţi apune Steluţa” sau ”Steluţa, eşti incompatibilă cu Clujul”.

Cei trei aleși nu au mai ieşit pe la poarta de sosiri, dar protestatarii l-au oprit pe liderul UDMR, Kelemen Hunor, sosit cu acelaşi avion. Manifestanţii i-au reproşat şi lui susţinerea modificărilor la Codurile Penale de către Uniune la comisille de specialitate, ceea ce îi face pe aleşii UDMR „complici ai PSD şi ALDE”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *