Skip to content
Sport

Protestatarii din piața Universitații și-l revendică pe Tudor Chirilă ca posibil reprezentant

Tudor Chirilă, văzut de tineri ca un posibil reprezentant al lor în fața președintelui Klaus Iohannis, a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa șefului statului.

Artistul îl acuză pe Iohannis că este ”grăbit”, în contextul în care președintele a anunțat joi dimineață că vrea să se consulte cu reprezentanții străzii.

”Domnule Klaus Iohannis aceasta propunere de consultare cu „strada” făcută de pe o zi pe alta vi se pare o probă de seriozitate? Sau e doar praf în ochi tocmai pentru că o mișcare atât de spontană să nu reușească să se organizeze? E prima dată de când sunteți președinte când vă văd atât de grăbit”, a notat Tudor Chirilă pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că, în vederea propunerii unui nume de viitor premier, vrea să se consulte cu un grup care reprezintă societatea civilă și strada.

De asemenea, joi seară, Administrația Prezidențială a transmis, printr-un comunicat, că șeful statului îi invită pe manifestanți să să indice persoanele care au un grad ridicat de reprezentativitate pentru mișcările civice din ultimele zile. Propunerile se pot transmite la adresa de email [email protected] până joi, 5 noiembrie a.c., ora 24.00, cu specificarea datelor de contact, informează b1.ro.

4 comentarii la “Protestatarii din piața Universitații și-l revendică pe Tudor Chirilă ca posibil reprezentant

  1. E o mare prostie invitarea ”strazii”. De ce nu invita atunci tot poporul romana. poate as avea si EU ceva de spus, chiar daca manifestatiile in strada, atat de manipulate, nu ma atrag. Numai Hitler vorbea cu ”strada” si contesta clasa politica impreuna cu strada.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *