Proteste ale fermierilor şi transportatorilor – Jandarmeria Constanţa a aplicat încă 46 de sancţiuni

Jandarmeria
Sursa foto: Facebook / Jandarmeria

Jandarmii au aplicat alte 46 de sancţiuni în urma protestelor care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în municipiul Constanţa.

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au anunţat, marţi, că, în urma acţiunilor de protest neautorizate de sâmbătă şi duminică, iniţiate de către reprezentanţi ai fermierilor şi transportatorilor, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa au sancţionat alţi 46 de participanţi, care au încălcat prevederile legale.

“Persoanele în cauză au fost sancţionate pentru fapte ce constituie contravenţii, în conformitate cu prevederile Legii nr. 60 din 23 septembrie 1991, privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, Art 26, literele a). şi d) precum şi pentru fapte care constituie contravenţii în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 27 septembrie 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, Art. 2, alin. 2) şi 25)”, au precizat jandarmii.

Ei au adăugat că, în privinţa protestului de luni din Portul Constanţa, ”sancţiunile pentru persoanele care nu au respectat prevederile legale în vigoare se vor aplica ulterior identificării acestor persoane şi stabilirii cu exactitate a faptelor de care se fac vinovaţi”.

Citeşte mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL