Skip to content
București

Proteste de 1 decembrie. Sute de oameni s-au strâns în Piața Victoriei UPDATE

UPDATE 19:00 Peste 2.000 de persoane au organizat, de Ziua Naţională, un tricolor uman în Piaţa Victoriei pentru a sărbători 100 de ani de la Unire, dar şi pentru a protesta faţă de actualul Guvern. Oamenii au folosit cartoane în culorile drapelului şi s-au ajutat de telefoanele mobile pentru a le lumina.

Un tricolor uman, format din peste 2.000 de persoane, a fost format în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru a marca Centenarul şi pentru a demonstra că românii încă sunt un popor unit. Participanţii la manifestare au intonat imnul României, însă au scandat şi „Hoţii!”, „România, trezeşte-te!” şi „Sărbători fără infractori”.

Peste 1 000 de protestatari se află în Piaţa Victoriei pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de actuala guvernare şi pentru a-i cere demisia. Oamenii spun că au ieşit în stradă de Ziua Naţională pentru a demonstra că încă le pasă şi că vor să fie conduşi de „politicieni normali şi cinstiţi”.

„Era nevoie, suntem din Alexandria. Să se vadă că sunt alţii care doresc şi altceva. Eu doresc multe, e greu de spus în câteva cuvinte. E foarte rău ce se întâmplă acum, ne îndreptăm spre dictatură. României îi lipsesc politicienii normali, cinstiţi, oameni oneşti. Din păcate, nici populaţia nu e foarte departe, e cumpărată uşor, e destul de comodă. Sunt probleme multe”, a declarat Mihai Vasilescu, în vârstă de 41 de ani, potrivit mediafax.ro.

„La închisoare, nu la guvernare”, şi „Demisia!” sunt doar câteva dintre mesajele pe care protestatarii le scandează sâmbătă seară în Piaţa Victoriei.

Un protest similar va fi organizat la Oradea de la ora 19.00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *