Skip to content
Politică

Proteste de amploare la Guvern. Anunțul sumbru al profesorilor: „Vom invada Bucureștiul!”

Proteste de amploare vor avea loc la începutul lunii viitoare, potrivit anunțul făcut de Constantin Rada, secretarul general al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ.

Astfel, într-o intervenție telefonică la Antena 3, acesta a susținut că speră ca numărul protestatarilor să fie mai mare de 15.000.

“Am stabilit ca în data de 1 iunie să aducem în București în jur de 15.000 de oameni pentru a protesta împotriva acestui guvern care ne tratează cu cel mai crunt dispreț. După luni întregi de negocieri, luni în care am pierdut timpul, au venit să ne spună că nu ne dau nimic. Mai mult decât atât, ne propune pentru 2017 un fond de premiere de 2%, dar acesta este aprobat de ordonatorul principal de credite, deci de primar. Motiv pentru care am anunțat deja Primăria Capitalei, pe 1 iunie vom invada Bucureștiul. Am invitat alături de noi și celelalte două federații, eu sper să fim peste 20.000 de oameni în București.”

“Un lucru demn de reținut este că vom face un marș de la Palatul Victoria la Palatul Cotroceni, pentru că aceștia sunt cei doi poli de putere care tratează educația cu cel mai crunt dispreț din ultimii 26 de ani”, a explicat Rada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *