Skip to content
Politică

Protestele din România au avut ecou până peste Ocean

Pagina de Politică

Protestele de saptamana aceasta din București au ajuns în vizorul unei jurnaliste de la postul american MSNBC, care a  dedicat prima parte a emisiunii sale de joi, unei analiye asupra situației actuale din România și a demersurilor Guvernului privind amnistia și grațierea.

Jurnalista și-a început emisiunea cu o scurtă descriere despre perioada regimului comunist a lui Nicolae Ceaușescu, dar și despre crunta Revoluție din anul 1989.

„Amintirea acestei Revolutii este proaspata. 1989 nu a fost in urma cu atat de mult timp. De aceea, mai devreme anul acesta, cand romanii au inceput din nou sa iasa pe strazi in numere mari, numere care nu mai fusesera vazute de la Revolutia din 1989, au atras atentia pe plan international.

In februarie anul acesta, toti acesti oameni au fost scosi in strada de ceva absolut incredibil cu care a incercat sa scape Guvernul roman a incercat sa scape„, a spus Maddow, informează Ziare.com

Jurnalista a explicat că liderul partidului de la guvernare din Romania, Liviu Dragnea, are „doua probleme” care îl opresc să devină premier. „Prima este condamnarea sa anterioara pentru coruptie. Numarul doi, al doilea lucru care ii sta in cale, un alt set de acuzatii de coruptie„, a afirmat Maddow.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *