Skip to content
Politică

Protestul diasporei, consecințe nebănuite pentru liberali. SRS: Vom asista la o victorie uluitoare! EXCLUSIV

evz.ro
" "

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu (SRS) a acordat joi o declarație pentru PSnews.ro, în care a tranșat tema protestului diasporei ce va avea loc împotriva Guvernului Dăncilă în data de 10 august.

În acest context, Sorin Roșca Stănescu a susținut că este încântat „de faptul că vom avea prilejul să vedem un milion de concetățeni veniți din toate colțurile lumii pentru a-și manifesta spiritul civic, adică cam de opt ori mai mulți decât au votat vreodată la alegeri”.

" "
" "

În calitate de cetățean al României, dar și de jurnalist nu pot să fiu decât încântat de faptul că vom avea prilejul să vedem un milion de concetățeni veniți din toate colțurile lumii pentru a-și manifesta spiritul civic, adică cam de opt ori mai mulți decât au votat vreodată la alegeri. De asemenea, cred că este o mare bucurie pentru toți negustorii din București care vor face vânzări record. Hotelierii încă nu ne-au informat că s-au epuizat toate locurile din hoteluri. Sunt uimit de faptul că nu s-a cerut nicio aprobare de la Primăria Capitalei pentru a fi instalate tabere de corturi în marile piețe din București sau în marile parcuri, dar aștept cu nerăbdare evenimentul de mâine pentru că este un prilej de a-i vedea de aproape pe toți acești români care au plecat din țară împinși de nevoi, de guverne iresponsabile și care trimit atâtea miliarde înapoi rudelor lor ajutând implicit România„, a spus fostul senator PNL.

Chestionat referitor la efectele pe care manifestația de mâine le poate avea, Sorin Roșca Stănescu a precizat că impactul va fi doar psihologic pentru că „din punct de vedere constituțional, un miting urmat, desigur, de un marș a un milion de oameni nu poate să aibă niciun efect pentru că nu poate genera distrugerea majorității parlamentare, așa cum a ieșit ea din alegeri și nici nu poate genera un nou Guvern”.

Mai mult, acesta a remarcat că un protest de o asemenea magnitudine va contribui la „o uluitoare victorie în alegerile europarlamentare a forțelor de dreapta”.

„Au spus că vor fi un milion. Din punct de vedere constituțional, un miting urmat, desigur, de un marș a un milion de oameni nu poate să aibă niciun efect pentru că nu poate genera distrugerea majorității parlamentare, așa cum a ieșit ea din alegeri și nici nu poate genera un nou Guvern, dar psihologic dacă vor exista un milion de români veniți să își ia țara înapoi efectul va fi foarte mare și vom asista la o uluitoare victorie în alegerile europarlamentare a forțelor de dreapta„, a conchis jurnalistul Sorin Roșca Stănescu pentru PSnews.ro.

1 comentariu la “Protestul diasporei, consecințe nebănuite pentru liberali. SRS: Vom asista la o victorie uluitoare! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *