Skip to content
Politică

Protestul diasporei. Răzvan Dumitrescu, concluzii dure: O prosteală pe față! EXCLUSIV

TVmania.ro

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a oferit declarații în exclusivitate pentru PSnews.ro referitoare la protestul diasporei, împotriva actualei coaliții de guvernare, anunțat pentru data de 10 august.

Concret, jurnalistul a fost chestionat dacă există posibilitatea ca premierul Viorica Dăncilă să aibă soarta pe care Grindeanu și Tudose au avut-o, astfel guvernul actual urmând să pice. Răzvan Dumitrescu a răspuns concis că acest fapt „este exclus”.

Realizatorul TV a mai completat că numărul de 1 milion de protestatari alocat diasporei „este o prosteală pe față”.

De asemenea, Răzvan Dumitrescu a pus la îndoială rezultatul unei astfel de manifestații, ideea principală prezentată de acesta fiind că „nu oamenii din stradă hotărăsc ci în alte zone se hotărăsc lucrurile acestea”, referindu-se la o eventuală cădere a guvernului.

„Este exclus. Mi se pare o chestiune de logică simplă la protestul acela. Ei au făcut o cerere pentru 1 milion de protestatari din diaspora. Ei cred că cineva acordă credit că ar veni 1 milion de oameni din afară să protesteze? Poate cineva să creadă prostia asta? În cel mai bun caz, vin cei din țară să protesteze. Nu poți să arunci mitingului acesta conotația de diaspora și să zici că vin 1 milion de oameni. Oamenii aceștia sunt împrăștiați în toate colțurile lumii. Hai să gândim puțin: își cumpără toți bilete de avion să vină la protest? Este o prosteală pe față. Chiar și cifra este o prosteala pentru că în cele mai fericite momente nu pot încăpea în acea zonă 1 milion. A fost făcută o cerere doar să aibă motiv de atac, cum a fost cazul acela cu ordonanța pentru grațiere: nimeni nu dăduse ordonanță, dar zvonul apăruse că deja s-a dat.

A fost tot așa, o chestiune creată să aibă alții motiv să atace când nu au de ce. Așa este și cu mitingul acesta. Guvernele acestui partid pot pica doar dacă și le pică acest partid. Numai atunci. În niciun caz nu pot fi picate în momentul acesta din stradă sau din altă parte. Ca dovadă că este o mare diferență între cum a picat guvernul Ponta cu 30 de mii în stradă și cum nu a picat guvernul PSD cu sute de mii de oameni în stradă, adică guvernul Dăncilă, acest fapt demonstrând că nu oamenii din stradă hotărăsc ci în alte zone se hotărăsc lucrurile acestea”, a precizat Răzvan Dumitrescu pentru PSnews.ro.

2 comentarii la “Protestul diasporei. Răzvan Dumitrescu, concluzii dure: O prosteală pe față! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *