Skip to content
Politică

Protestul diasporei, sub lupa lui Mircea Badea: Să văd câți se strâng în jurul mu*i! EXCLUSIV

antenaplay.ro

Vineri, în data de 10 august, va avea loc protestul diasporei împotriva actualei coaliții de guvernare, PSD-ALDE.

În acest context, contactat de redacția PSnews.ro, jurnalistul Mircea Badea a oferit o serie de previziuni legate de modul în care acest eveniment se va desfășura.

Astfel, chestionat cu privire la numărul de manifestanți ce se vor afla vineri în Piața Victoriei, Mircea Badea crede că vor fi un milion: „Da. Cred că vor fi un milion. De ce să cred că niște oameni atât de serioși care bat atâta drum să strige mu*e PSD avansează cifre, așa, aiurea?!”, a subliniat ironic jurnalistul.

Realizatorul emisiunii În Gura Presei a făcut referire inclusiv la organizatorul mitingului care a renunțat la inițiativă, dar nu a lăsat nesancționat nici postul de televiziune Realitatea TV.

Sper să vină cât mai mulți. Cât au zis: un milion. Să se facă protestul și să vedem mulți oameni pentru că așa au zis că vor fi foarte mulți și cred că sunt oameni serioși și vreau să văd mulți oameni la protest. Când a cerut băiatul ăla un milion la primărie și nu i s-a dat autorizație, Realitatea TV a făcut un mega scandal exact pe această temă legitimându-l pe băiatul acela pe care acum încearcă să îl decredibilizeze după ce a renunțat la inițiativă. Realitatea TV l-a legitimat zbierând de mama focului că nu vrea primăria să dea voie diasporei să protesteze pentru că nu i-a dat acestui băiat, nu altui băiat, autorizație și acum Realitatea TV spune „cine-i ăsta?”, că nu are nicio relevanță, că asta cu milionul a fost o prostie.

Eu totuși vreau milionul. Eu cred că oamenii sunt serioși când spun ceva: și când spun mu*e PSD și când spun toate acele lucruri foarte inteligente care de fapt sunt niște opinii și niște atitudini civice și care unesc cum ne spune domnul Liiceanu și vreau să unească cât mai mulți. Să văd câți se strâng în jurul muii. Sper că vor veni foarte foarte mulți și sunt pregătit să număr vinerea aceasta. 

Eu nu am niciun motiv să suspectez că oamenii nu sunt serioși. Da. Cred că vor fi un milion. De ce să cred că niște oameni atât de serioși care bat atâta drum să strige mu*e PSD avansează cifre, așa, aiurea? Am și încredere în postul lor preferat, Realitatea TV, despre care înțeleg că așa se revendică, și repet că protestând riguros că nu i s-a dat acelui băiat autorizație pentru un milion de persoane a legitimat această cifră și eu cred că oamenii sunt serioși. Rareș Bogdan și ăia pe acolo sunt oameni serioși și nu cred că se joacă sau nu știu despre ce vorbesc. Astfel, cred că vor fi un milion”, a declarat Mircea Badea pentru PSnews.ro.

3 comentarii la “Protestul diasporei, sub lupa lui Mircea Badea: Să văd câți se strâng în jurul mu*i! EXCLUSIV

  1. Chiar vreau sa vad un milion de diasporezi uniti in juru muii… si nu doar vinerea, sa stea la muie tot w/e!!!!!
    Apropo, diasporezii trec pe la vama cand vin in RO……..baaah, stiti ce-o sa va faca vamesii?!?!??!?

  2. Totul este instigare de peste hotare!Citiți despre epoca fanarioților din Istoria României si vezi ca si acuma se intampla la fel si in Romania zilelor noastre cand totul este dirijat de altii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *