Skip to content
Politică

Provocare pentru Dragnea: Dezbatere față în față cu multinaționalele

bn24.ro

Un liberal îi aruncă mănușa lui Liviu Dragnea și îl provoacă la dezbaterea măsurilor anti-liberale din noul program de guvernare într-o întâlnire față în față cu mediul de afaceri și reprezentanții multinaționalelor.

„România are nevoie de această dezbatere. Cred că această propunere este benefică pentru societatea româneasca și ar reprezenta un prim semnal că politicienii înțeleg rolul pe care îl au în societate”, consideră senatorul PNL Florin Cîțu.

" "
" "

Într-o postare de contul său de Facebook, Cîțu afimă că este în stare să țină piept specialiștilor PSD, ba chiar și eventualilor asistenți ai acestora din interiorul BNR, într-o dezbatere publică cu cărțile pe masă despre modul în care se prezintă peisajul economic din România după asumarea noilor măsuri fiscale introduse peste noapte în programul de guvernare al PSD.

„Chem public specialiștii PSD (câți vor ei) la o întâlnire în care să dezbatem, de față cu mediul de afaceri și chiar și multinationalele hulite de PSD și Liviu Dragnea,  măsurile anti-liberale adoptate în programul votat în Parlament! Impozit pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate, amânarea reducerii TVA, etc.

Ar fi o dovadă de deschidere maximă din partea PSD-ului. Iar noi, opoziția, arătăm ca participăm direct la lucrurile importante pentru România. Dar cel mai important, mediul de afaceri, cel care suferă cel mai mult de pe urma măsurilor PSD, merită o experiență în premieră în România. Liviule, ai curaj? Doar dacă vrei tu, se poate”, scrie senatorul PNL.

Odată cu instalarea noului Guvern, Dragnea a anuțat și modificarea unor puncte cheie din programul de guvernare al PSD, printre acestea numărându-se o serie de politici fiscale ce ar urma să fie implementate extrem de rapid, lucru care, în opinia specialiștilor și a reprezentanților patronatelor din România, nu face decât să adâncească lipsa de predictibilitate resimțită de investitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *