Skip to content
Politică

Provocare pentru Iohannis. Dezbatere electorală în fața Primăriei Sibiului

Candidatul PMP la Președinția României, Elena Udrea, l-a provocat pe Klaus Iohannis la o dezbatere electorală chiar din fața Primăriei din Sibiu. ”Am venit la domnul Iohannis acasă, la Primăria Sibiului, să-l provoc la o dezbatere în fața electoratului de centru-dreapta. Vreau să arătăm oamenilor cine este adevăratul candidat al Opoziției, care poate și vrea să îl învingă pe Victor Ponta. Eu îl voi bate Victor Ponta în turul II”, a declarat Elena Udrea.

Președintele PMP a precizat că răspunsul pe care l-a dat staff-ul de campanie al candidatului ACL la invitația de a se înfrunta într-o dezbatere electorală a fost unul neclar, care arată lașitatea lui Klaus Iohannis:

”Răspunsul pe care staff-ul la dat provocării mele este unul aburitor: să ne vedem, dar să ne vedem pe un teren neutru. Nu, domnule Iohannis, eu am venit la dumneavoastră acasă. Nu am o problemă să am o confruntare aici, la Sibiu. Să arbitreze chiar domnul Vasile Blaga, dacă vă e mai uşor. Vin şi singură în sediul ACL, dacă trebuie, numai să mergem în faţa electoratului și să arătăm care este adevăratul candidat al dreptei”, a punctat Elena Udrea.

De asemenea, candidatul PMP i-a îndemnat pe români să aibă încredere și să voteze o femeie, care este puternică și luptătoare, ironizând fuga lui Iohannis de la mai multe evenimente electorale la care a participat. ”Trebuie să spunem românilor să aibă încredere într-o femeie, pentru că acestea au demonstrat că fac performanță poate mai bine decât au făcut-o bărbații. De zece ani lupt în politică, dar niciodată nu am cedat. Oriunde ne ducem, marii bărbați ai competiției fug de Elena Udrea. Mi s-a întâmplat la Mehedinți, la Arad”, a precizat candidatul PMP.

Elena Udrea a mai declarat că este momentul schimbării și al liderilor puternici, capabili să ducă România mai departe. ”Avem nevoie de oameni care să vrea să facă ceva pentru țară, oameni care nu se mulțumesc să ocupe o funcție publică. Eu sunt un astfel de om politic. Acesta este momentul în care așteptăm cu toții, cu speranță, schimbarea țării. Votați Elena Udrea – Președinte”, i-a îndemnat pe sibieni candidatul Partidului Mișcarea Populară.

2 comentarii la “Provocare pentru Iohannis. Dezbatere electorală în fața Primăriei Sibiului

  1. A pozat în candidatul care tace și face. Când a vorbit, a spus că profesorii care n-au șase case au avut ghinion, nu a știut cât e salariul minim și câte articole are Constituția.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *