Skip to content
Politică

PRU le declară război tehnocraților: Este momentul adevărului!

prusector5.ro

Partidul România Unită le declară război tehnocraților: Este momentul adevărului!

Astfel, PRU a făcut un tabel în care adună semnături pentru a iniţia o moţiunea de cenzură împotriva guvernului Dacian Cioloş. Până acum, au fost luate semnături de la parlamentarii PRU și de la ALDE şi neafiliaţi, informează B1.ro

Mai mult, Bogdan Diaconu, președinte PRU a făcut mai multe precizări despre acestă inițiativă a partidului pe care îl conduce.

„În primul rând știți foarte bine că săptămâna trecută am anunțat în conferință de presă că vom iniția această moțiune de cenzură împotriva guvernului Cioloș. Diferența între noi și celelalte partide este că noi ce spunem și facem. Am finalizat textul moțiunii și tabelul de susținere.

Într-o oră am strâns 30 de semnături, un sfert din cele necesare pentru a fi depusă și dezbătută în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului” a precizat Bogdan Diaconu.

Totodată, președintele PRU nu a ezitat să lanseze un apel pentru Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, dar în același timp să atace și liderii de partide parlamentare.

„Fac un apel la președinții Dragnea și Tăriceanu de a încuraja parlamentarii PSD și ALDE să semneze și să alăture demersului. Este momentul adevărului să demonstreze dacă fac opoziție sau doar mimează” a declarat acesta.

„Este șansa să oprim guvernul Cioloș să ia măsuri antinaționale pe ultim sută de metri” a completat Bogdan Diaconu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *